Online Meditatie

Beste mediterende vrienden,

Omdat de deelname aan de meditatieavonden in Brussel, Rivière en Luik momenteel beperkt is, organiseren we online meditatiesessies: vipassanā elke maandag (beginners), dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag (NL) en zaterdag vanaf 19.00 uur; mettā bhāvanā (de beoefening van liefdevolle vriendelijkheid) elke zondag van 11.00 tot 11.30 uur (tweetalig).

Deze sessies vinden plaats via de gratis Cisco Webex-applicatie.

Toegang tot deze sessies gebeurt in 2 stappen:

1) Wij nodigen u uit de onderstaande regels aandachtig te lezen. Indien u ze aanvaardt, nodigen wij u uit op de onderstaande link te klikken:

2) U krijgt dan een antwoord met praktische informatie en de toegangslink naar de virtuele meditatieruimte.

Met Metta en tot ziens,

Het hele DG team

REGELS VOOR DE GOEDE WERKING VAN DOOR D.G. GEORGANISEERDE VIDEOMEDITATIES

 

Het naleven van deze regels zal harmonie in de groep scheppen. Ze zijn in overeenstemming met de traditie:

  • Oefen volgens de methode van wijlen de Eerwaarde Mahasi Sayadaw.
  • Oefen zorgvuldig en voortdurend, zonder de “kamer” te verlaten.
  • Ga naar het einde van de meditatiesessie door de instructies zo goed mogelijk toe te passen. Het onderwijs of de vraag- en antwoordsessie zijn facultatief.
  • Kom op tijd voor de sessie die begint om 19:00 uur op weekdagen of 11:00 uur op zondagen. De virtuele meditatieruimte zal open zijn voor vipassana vanaf 18.45 uur en de deuren zullen om 19.00 uur worden gesloten. Zorg ervoor dat je niet te laat komt. Voor Metta gaat het open om 10.45 uur en de deuren sluiten om 11.00 uur.

 

Als u geïnteresseerd bent, kunt u zich inschrijven door te klikken op Ik accepteer de voorwaarden en u zult spoedig de link ontvangen waarmee u zich bij de virtuele kamer kunt aansluiten.

N.B. Indien u problemen heeft met deze link, stuur dan uw antwoord naar info@dhammagroupbrussels.be met als onderwerp: “Ik ga akkoord”.

De donatiebox is ook gevirtualiseerd. U kunt het hier vinden.