Krokusvakantie retraite 2022

De krokusvakantie retraite vindt dit jaar plaats van vrijdag 18 februari tot en met zondag 6 maart 2022. Het is een vipassana retraite. Het zal worden geleid door Sayalay Daw Vajiranyani. De praktische informatie en het programma kunt u hier raadplegen.

Sayalay zal fysiek aanwezig zijn, tenzij gezondheidsomstandigheden reizen onmogelijk maken, in welk geval zij de retraite zal leiden vanuit de VS via de Webex applicatie.

Het zal mogelijk zijn om meerdere malen per dag online deel te nemen op tijdstippen die per e-mail worden meegedeeld. Neem contact op met info@dhammagroupbrussels.be om de Cisco Webex-link te verkrijgen.

COVID-GEZONDHEIDSMAATREGELEN: In verband met de gezondheidssituatie vragen wij alle deelnemers naar het centrum te komen met een bewijs van een negatieve covidtest die de dag ervoor is afgenomen (zelftests te koop bij de apotheek voor 8€).
Het dragen van een masker binnenshuis is verplicht; het kan worden verwijderd zodra men zit.
Een paar dagen voor het evenement zal de retraite-directeur de deelnemers informeren over de mate waarin deze regels nog van toepassing zijn.

Kost :
Slaapzaal : 432 euro of 27 euro/nacht
Individuele kamer: 560 euro of 35 euro/nacht
Deze bedragen dekken slechts gedeeltelijk de kosten. Ter plaatse kunt u onze inspanningen ondersteunen door een donatie te doen voor maaltijden of voor de Dhamma Group. Het onderricht is gratis; het is gebruikelijk om een donatie te doen aan de leraar.

Info/inschrijving : Marie THIENPONDT
(mthienpondt@dhammagroupbrussels.be)