Krokusvakantie retraite 2023

Retraite directeur: Laurent INGBER (laurentingber@dhammagroupbrussels.be)
Registratiebeheerder (coördinator 1): Marie THIENPONDT (mthienpondt@dhammagroupbrussels.be)
Vrijwilligersmanager (coördinator 2): Christine VIEUJEAN (christinevieujean@dhammagroupbrussels.be)

De krokusvakantie retraite vindt dit jaar plaats van vrijdag 17 februari tot en met zondag 5 maart 2023. Het is een vipassana retraite. Het zal worden geleid door Sayalay Daw Vajiranyani. De praktische informatie en het programma kunt u hier raadplegen.

Sayalay zal fysiek aanwezig zijn, tenzij gezondheidsomstandigheden reizen onmogelijk maken, in welk geval zij de retraite zal leiden vanuit de VS via de Webex applicatie.

Het zal mogelijk zijn om meerdere malen per dag online deel te nemen op tijdstippen die per e-mail worden meegedeeld. Neem contact op met info@dhammagroupbrussels.be om de Cisco Webex-link te verkrijgen.

COVID-GEZONDHEIDSMAATREGELEN: Op dit moment zijn er geen maatregelen gepland, maar mocht de gezondheidssituatie verslechteren, dan is het mogelijk dat de directeur van de retraite vraagt om een covid test uit te voeren de dag voor uw aankomst.

Kost :
Slaapzaal : 432 euro of 27 euro/nacht
Individuele kamer: 640 euro of 40 euro/nacht
Deze bedragen dekken slechts gedeeltelijk de kosten. Ter plaatse kunt u onze inspanningen ondersteunen door een donatie te doen voor maaltijden of voor de Dhamma Group. Het onderricht is gratis; het is gebruikelijk om een donatie te doen aan de leraar.