Online Sessies

Omdat de deelname aan de meditatieavonden in Brussel, Rivière en Luik momenteel beperkt is, organiseren we online meditatiesessies: vipassana elke maandag (beginners), dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag (NL) en zaterdag vanaf 19.00 uur; metta bhavana (de beoefening van liefdevolle vriendelijkheid) elke zondag van 11.00 tot 11.30 uur (tweetalig). Ze vinden elke maandag en dinsdag plaats met Anastassia en Christian Guyon, woensdag en zaterdag met Michèle Germain, donderdag met Josette en Olivier Bigot, vrijdag met Patrick Renard en zondag met MC Forget. Gedurende retraites wordt dit uurrooster gewijzigd.

Deze sessies worden gehouden via de gratis Cisco Webex-applicatie.

Toegang tot deze sessies gaat in 2 stappen:

1) Wij nodigen u uit de onderstaande regels aandachtig te lezen. Het respecteren van deze regels zal harmonie in de groep scheppen. Ze zijn in overeenstemming met de traditie:
  • Oefenen volgens de methode van wijlen Eerwaarde Mahasi Sayadaw.
  • Zorgvuldig en voortdurend oefenen, zonder de “zaal” te verlaten.
  • Tot het einde van de meditatiesessie blijven en de instructies naar zijn beste vermogen toepassen. Het onderwijs of de vraag- en antwoordsessie zijn facultatief.
  • Op tijd komen voor de sessie die begint om 19u op weekdagen of 11u op zondagen. De virtuele meditatieruimte zal open zijn voor vipassana vanaf 18u45 en de deuren zullen om 19u sluiten. Zorgt u ervoor niet te laat te komen. Voor Metta gaat het open om 10u45 en  sluiten de deuren om 11u.

2) Als u geïnteresseerd bent, stuur dan uw verzoek per e-mail naar info@dhammagroupbrussels.be met als onderwerp: “Ik verbind me ertoe”. U ontvangt dan de link en praktische informatie.

De donatiebox wordt ook gedigitaliseerd. U kunt het hier vinden.